Om oss

Om oss

Bygg & Måleri, Fönsterrenovering Vi o mina medarbetare kan gärna stå för tjänster för dig som privat kund eller underentreprenör för ditt företag såsom allt inom måleri, renoveringar och byggservicearbete både för större och mindre uppdrag.

Sedan år 2000 har vi startat eget verksamhet där huvudaktiviteten vart renoveringar samt servicearbete både åt medelstora entreprenören och privata kunder. I mitten av 2012 företag Marios Måleri & Byggservice har ombildad till Aktier Bolaget " MM Byggservice Fönsterrenovering AB.
Har kan ni hitta några exempel på utförda arbete. 2018-10-10 har vi bytt namn till Promar Entrprenad AB Företaget innehåller F-skatt sedel samt jobbar med ROT Vi kan lämna referenser samt lämnar alltid garanti på utfört arbete. Vi kan jobba både på timme eller fast pris,offert beroende på era önskemål och vår ök. ALLTID KOSTNADSFRITT HEMBESÖK där vi tillsammans tittar på ert projekt.

ROT-avdrag

Naturligtvis kan du utnyttja ROT-avdrag genom oss. Det betyder att du kan få en skattereduktion om du anlitar hantverkare med F-skattsedel. ROT-avdraget ger dig 50% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Rotavdraget är på max 50 000 kronor per person och år.
Läs mer på Skatteverkets hemsida

Professionalism

Vårt arbetsteam består av specialister med gedigen utbildning och mångårig erfarenhet, som ser till att varje detalj är noga genomtänkt – från första mötet med kunden till arbetets slutförande.

Kvalité

Vi är ett anpassningsbart företag. Genom att anställa kvalificerad personal och använda oss av de säkraste teknikerna har vi möjlighet att hålla våra tidsramar samtidigt som vi utför ett mycket bra jobb.

Flexibelt

Vi utför det komplexa arbetet med bygg, renovering, målning och allmänna byggnader. Från början har vi fokuserat på kvalité och haft många nöjda kunder genom åren.